Over Ons - InLivin'® - The Good Life Guide

We hebben er lang en hard aan gewerkt, maar eindelijk kunnen we met trots The Good Life Guide presenteren, een Gids met services en producten om aan een jezelf te werken. The Good Life Guide is gemaakt om jou het meeste uit Amsterdam te laten halen. Hier is hoe het allemaal begon…

 

Het was 2007, nog voor de recessie. Het leven was goed. Het weer was warm. We werken hard en we spelen net zo hard, meestal hangen we er een beetje tussenin. Deze zomer waren we hard aan het werk aan één van onze andere ondernemingen, in het zonnetje aan tafel langs de grachten.
Tussen juni en september zagen we vrouw na vrouw langs ons kantoor lopen. Niets raars aan de hand, zou je denken, behalve dan dat ze allemaal zwanger waren!

 

Na lange speculaties over de mogelijkheid dat er een freelance-ooievaar actief was in Oud West, liep er op een gegeven moment een zwangere vriendin van ons langs.

 

EINDELIJK konden we vragen wat er aan de hand was met deze “baby boom”! Tot onze grote verrassing leerde we dat er een top-notch natural birthing centrum aan het einde van onze straat was. Niemand van onze crew (zelfs niet degenen met kinderen) wisten van deze plek af, ook al fietsten de meesten er elke dag langs!

 

Hoe kan het dat de marktleiders van deze branche, die direct bij ons in de buurt liggen, zo ongezien blijven voor zo’n lange tijd? Het antwoord was simpel; ze waren goed in wat ze doen maar ze waren niet zo goed in zichzelf promoten.

 

Toen besloten we dat we onze expertise en ervaring die we hadden opgedaan in de afgelopen tien jaar in gingen zetten voor een nieuw project: InLivin’® -The Good Life Guide.
Het idee was dat we de beste bedrijven in de stad onder de aandacht zouden brengen, van de kleine eenmanszaakjes tot de grotere bedrijven. We vonden dat we een goed georganiseerde gids moesten hebben die het verkennen van de stad en het uitproberen van nieuwe dingen leerzaam en plezierig zou maken.

 

We hopen dat je het net zo tof vindt als wij, en hopen dat je op onze site gaat reageren en ons laat weten hoe we jouw lees- en kijkplezier kunnen vergroten ;)